Terperangkap sorok syabu di .. Sijelita bersama suami ditahan di indonesia (8Gambar)

Parepare, Sulawesi Selatan (Indonesia) : Penahanan nya mengejutkan, Polis Indonesia berjaya mengagalkan cubaan nya menyeludup dadah jenis syabu seberat 2.3  kg di Pelabuhan Nusantara Parepare pada Jumaat 22/12/2017.

Menurut laporan akhbar online , salah seorang yang ditahan merupakan warganegara Malaysia yang berasal daripada Negeri Sabah bernama Siti Zahrina Binti Abdul Mutalib bedasarkan pasport yang dipegangnya adalah Pasport Malaysia.

Wanita cantik ini, dengan ketinggian 171cm, lahir pada 30 Oktober 1989. Ketika ditahan dan diperiksa oleh pegawai keselamatan pelabuhan Parepare, Indonesia, wanita berpewatakan ayu ini didapati ‘mengepit’ dadah jenis syabu seberat 2.3 kg di celah kangkangnya.

Siti atau lebih dikenali dengan nama Bella ditangkap bersama suami dan seorang lagi suspek lain yang sehingga kini belum dikenal identitinya.

Apa yang berlaku mengudang pilu keluarga dan insan-insan yang mengenali Bella tidak disangka perkara tersebut menimpa Bella.

Dia merupakan seorang usahawan produk kecantikan yang amat dikenali di Sabah dan juga di Indonesia dan seorang insan yang amat baik.

Kes kini disiasat oleh pihak berkuasa Indonesia rata-rata insan yang mengenali nya medoakan keselamatan Bella, apa yang berlaku sungguh mengejutkan.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *