Macam tak percaya jasad yang terbujur kaku ini abang aku-Adik ( 8Gambar)

Tanjung Karang : Seorang lelaki maut apabila motosikal yang ditunggangnya terlibat dalam kemalangan dengan sebuah treler malam tadi dalam kejadian di Tanjung Karang.

Mangsa dikenali dengan nama Amerul Rasyid Razli ,27, maut apabila motosikal jeniz Yamaha 125z yang ditunggang nya hilang kawalan lalu melanggar treler dalam kejadian lewat malam tadi.

Mangsa yang lebih mesra dengan panggilan Amy Jali maut ditempat kejadian impak kemalangan terbabit motosikal mangsa hanya mengalami sedikit kerosakan,punca sebenar kejadian kini disiasat oleh pihak berwajib.

Permergian mengejut Amy mengudang pilu rakan-rakan dan keluarga memandangkan mangsa amat disenangi rakan-rakan dan amat dikasihi keluarga terutama adik nya Fara Razali.

Adik nya meluahkan rasa sayu melalu laman sosialnya dia seseolah tidak percaya yang abang nya telah pergi buat selamanya mereka sudah hilang seorang abang yang sangat baik kini jasad nya terbaring kaku.

Jasad abang nya akan disemadikan pagi ini di Lorong 7 Sungai Sireh Tanjung Karang dia memohon sesiapa yang mengenali abang nya memohon doa buat arwah semoga rohnya dicucuri rahmat.

Tiada lagi abang disisi keluarga nya dia menyifakan kan kehilangan abang nya sangat memberi kesan buat keluarga semoga abang nya tenang disana. Al fatihah

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *